Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران- مرسدس بنز با معرفی "پروتکل کودک" باردیگر یکی از اولین های صنعت جهانی خودرو را به نام خود ثبت کرد. در همین رابطه اخیر یک ویدئوی تبلیغاتی در وب سایت رسمی کمپانی آلمانی قرار گرفته که مرسدس طی آن اشاره ای کوتاه به فناوری جدید "پروتکل کودک" دارد. البته این فناوری هنوز در خودروهای مرسدس بنز فعال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

همانطور که در فیلم مشاهده شد؛ پروتکل کودک یک ویژگی جدید برای سیستم اطلاعات سرگرمی مرسدس بنز با نام اختصاصی MBUX است.

این ویژگی به عنوان یک گزینه در قابلیت های دستیار صوتی MBUX تعریف می شود که با فرمان صوتی کاربر فعال شده و شرایطی را در خودرو ایجاد می کند که به ناآرامی های نوزاد به روشی فناورانه پایان خواهد داد!

به محض فعال سازی پروتکل کودک پخش موزیک آرامش بخش فعال می شود. سپس نوبت به بهبود شرایط نوری فضای کابین در راستای افزایش آرامش می رسد که از طریق فعال سازی پرده های الکتریکی شیشه های جانبی و سامانه نورپردازی هوشمند فراهم خواهد شد. در نهایت نیز برنامه جدیدی که برای سامانه تعلیق هیدرولیکی هوشمند اختصاصی مرسدس بنز (با نام اکتیو بادی کنترل) تعریف شده؛ تکان های گهواره ای خودرو را آغاز می کند تا همه چیز برای آرامش فرزندان مشتریان مرسدس بنز فراهم شود!

MBUX و دستیار صوتی

ترکیبی شکل گرفته از حروف اول Mercedes-Benz User Experience است که به بیانی ساده تر سیستم هوشمند اطلاعات سرگرمی خودروهای مرسدس بنز را شکل داده است. این سیستم شامل یک اینترفیس پیشرفته و نمایشگر لمسی می شود که کنترل های اعمالی کاربر را دریافت می کند. یکی ازمهمترین ویژگی های MBUX دستیار مجازی آن است که البته نام خاصی برای آن مشخص نشده است.

به لطف بکارگیری هوش مصنوعی می توان دستورات مختلفی را به شکل فرمان صوتی برای MBUX ارسال کرد. مواردی مانند تعریف مقصد برای سیستم ناوبری، تغییر ایستگاه رادیویی یا درخواست موزیک محبوب تان.

البته تنظیمات ابتدایی مانند تغییرات نورپردازی داخل کابین، گرمایش و تهویه صندلی ها را نیز می توان به شکل فرمان صوتی دنبال کرد. دستیار صوتی MBUX حتی می تواند به سوالات عمومی کاربران خود نیز پاسخ دهد! این سیستم همچنان در حال رشد و توسعه است.

 

ABC(اکتیو بادی کنترل) 

اکثر خودروهایی که سیستم فنربندی قابل تنظیم دارند صرفا با مقاومت در برابر تکان های جاده واکنش نشان می دهند اما مرسدس بنز فناوری فنربندی قابل تنظیم را با اختراع سامانه اِی بی سی یا همان اکتیو بادی کنترل متحول کرده است.

ای بی سی به عنوان یک مجموعه هوشمند و فعال با استفاده از سنسورهای پیشرفته(5 سنسور) تمامی تکان های بدنه خودرو هنگام حرکت را در جهات مختلف اندازه گیری و ثبت کرده؛ سپس نتایج را به رایانه های کوچک سیستم تعلیق (2 عدد معمولا) ارسال می کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هر چرخ نیز دارای یک کمک فنر پیشرفته، یک جاذب ضربه، به همراه سیلندر هیدرولیکی فعال است که این مجموعه در هر چرخ توسط یک سنسور کنترل می شود. هنگام حرکت خودرو سامانه ای بی سی طول کمک فنر را در زمانی کمتر از یک صدم ثانیه تغییر و نیروی متقابلی (در راستای جبران نیروی وارد شده از ناهمواری های مسیر بر خودرو) را ایجاد کند.

بدین ترتیب تجربه ای متفاوت از رانندگی با مرسدس شکل می گیرد. در پروتکل کودک یک برنامه پیش فرض به منظور ایجاد حرکت گهواره ای برای ای بی سی فعال شده که بوسیله آن حالت نمایش داده شده در فیلم امکان پذیر می شود.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پروتکل کودک مرسدس بنز گهواره ای خودرو عصرایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟

تین نیوز

قرار است امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه برای اولین بار خودروهای وارداتی برقی در سامانه یکپارچه عرضه شود، خودروهایی که بالاخره بعد از چالش ها و انتقادات فراوان به مرحله عرضه رسیده؛ اما سوالی که مطرح می شود این است که مشتری خودروهای وارداتی برقی چه کسانی هستند؟

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، حدود یک سال از حضور عباس علی آبادی در راس وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت می گذرد و در این مدت عبارت خودرو برقی پرتکرارترین موضوع در صحبت های او بوده است. علی آبادی حتی با این اظهار نظر جنجالی که «ماشین بنده برقی است و خودم آن را ساختم و تمامی تکنولوژی ساخت موتور آن بومی است» نظرها را به خود جلب کرد.

وزیر صمت بر برقی سازی ناوگان حمل و نقل متمرکز شده و می گوید تا زمانی که موفق به تولید انبوه خودروی برقی شویم، برای این که مردم معطل نشوند، می توانیم خودرو برقی وارد کنیم.

او حتی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا ممکن است واردات خودروهای نو و کارکرده و به واردات خودروهای برقی محدود شود نیز گفته است که اولویت ما واردات خودروهای برقی است و به دنبال ایجاد شرایط ساده و مناسب برای واردات این خودرو هستیم.

در راستای تسهیل واردات خودروهای برقی هم بود که تعرفه خودروهای برقی درصد پایینی تعیین شد، به طوری که تعرفه واردات خودروهای برقی با قیمت کمتر از ۲۰ هزار یورو صرفا یک درصد و خودروهای برقی ۲۰ تا ۳۰ هزار یورویی ۱۱ درصد است.

آخرین آمار واردات خودروهای برقی طبق گفته مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت ۵۵۰۰ دستگاه خودرو است.

بعد از صحبت های فراوان درباره خودروهای برقی قرار است در چند روز آینده اولین عرضه خودروهای وارداتی برقی انجام شود.

در همین زمینه مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: عرضه انواع خودرو وارداتی اعم از خودروهای برقی و بنزینی روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.

ضیغمی افزود: خودروهای برقی فعلا در سامانه عمومی عرضه خواهد شد و سپس در سامانه مخصوص خودروهای برقی عرضه خواهد شد.

وی در مورد این که چرا خودروهای برقی در سامانه ای جدا عرضه خواهد شد هم گفت: برای این که بتوان تبلیغات بیشتری درباره این خودروها انجام داد و مشخصات و ویژگی این خودروها را بیشتر و بهتر توضیح داد و در این زمینه فرهنگ سازی شود.

رییس سازمان توسعه تجارت همچنین از رایزنی با شورای رقابت برای تسهیل واردات و عرضه خودروهای برقی خبر داد و اعلام کرد: درخواست کرده ایم که برای خودروهای برقی بحث بلوکه کردن پول و داشتن پلاک فعال حذف شود که در حال بررسی است.

همچنین مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو در مورد این که آیا ثبت نام جدید برای خودروهای وارداتی انجام خواهد شد یا خیر، به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در این دوره از عرضه خودروهای وارداتی ثبت نام جدید نخواهیم داشت و عرضه در روز یکشنبه مختص نفرات قبلی است.

تقدسی همچنین درباره تقاضا برای خودروهای برقی گفت: خودروهای برقی و بنزینی عرضه خواهد شد و ثبت نامی های قبلی می توانند انتخاب کنند.

بنابراین در حالی قرار است که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت برای اولین بار خودروهای برقی عرضه شود که خبری از ثبت نام جدید برای خودروهایی وارداتی در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی نیست و معلوم نیست که آیا ثبت نام کنندگان قبلی در سامانه علاقه ای به خرید خودرو برقی داشته باشند یا نه؛ چرا که اولین مرحله از ثبت نامی های سامانه که هنوز ۱۵ هزار نفر از آنها خودرو دریافت نکرده اند متعلق به اسفند ۱۴۰۱ است و در آن زمان نه علی آبادی وزیر صمت بود و نه صحبتی از واردات و عرضه خودروی برقی مطرح بود.

همین موضوع و همچنین انتقادهای بسیاری که راجع به برقی سازی خودرو توسط وزارت صمت در شرایطی که به اذعان کارشناسان زیرساخت های آن در کشور مهیا نیست، ابهاماتی را در مورد میزان تقاضای خودروهای وارداتی برقی در سامانه در روز یکشنبه ایجاد کرده است.

باید منتظر ماند و دید افرادی که هفته آینده مجاز به انتخاب خودروی وارداتی هستند کدام نوع خودروها را انتخاب خواهند کرد و چگونه از خودروی برقی که برای آن ثبت نام نکرده اند، استقبال خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی